نان مصرفی بختیاری ها که اصطلاحانان تیری نامیده می شودازلحاظ طمع وپیشگری ازهرنوع اسراف درزمان تهیه درنوع خودبی نظیراست این نان که بسیارنازک تهیه می شودوزن تقریبی ان کمتراز۱۰۰گرم است برای طبخ ان پس ازتهیه خمیربه کمک چوب میله مانندی که درحدود۸۰سانتیمتربوده وانتهای ان پهنتر ازقسمت ابتدایی ان است چرخانده می شودتابه حدکافی نازک شودسپس ان راروی صحفه فلزی گردومحدبی که درزیران اتش است قرارداده تاپخت شودباپهن کردن هربرگه نان نان بعدی روی ان پهن می شودکه گاهی ۳۰ یا۴۰ عددنان روی هم قرارمی گیرندوبه این صورت ازحرارت نان زیرین نان رویی هم پخته می شودالبته باهرباری که نان تازه گذاشته می شوددسته نانهازیرورومی شودتادوطرف ان پخته شودبه هردسته ازاین نانهاکه پس ازطبخ روی هم گذاشته می شوندچپه می گویند
درود بر تو هموطن نازنین مسجد سلیمانی ام. درود بر بختیاری ها و هزاران سال تاریخشان. برادر وقت نو شدن است با هم نو خواهیم شد - با هم. دستت را می فشارم و منتظر روزی هستم که جمهوری دوم را با هم جشن بگیریم. از ونکوور کانادا